Our Story

our history

Our Story

1 van onze eerste baantjes was het nieuws rond brengen, door de lokale krantjes bij de mensen thuis te bezorgen. Waaronder ook uiteraard de reclame folders altijd boordevol aanbiedingen. Een dankbare taak dus. Iedereen in de gemeenschap up-to-date houden omtrent lokale nieuwtjes en de laatste aanbiedingen.

Altijd door weer en wind en altijd met goede moed en een glimlach waren we ook altijd bereid tot een “social talk”. Of eens een keer de ouderen binnen onze gemeenschap een helpende hand toe te reiken met bijvoorbeeld de weg oversteken. Of de boodschappen naar binnen te dragen. En zo groeide de waardering van onze gemeenschap. Al gauw kwam de vraag of we eens een avondje op wilden passen voor een extra zakcentje.

2018 was een turbulent jaar met oppassen. We besloten toen om onze wijken met krantjes en folders “good bye” te zeggen. Met pijn in ons hart hebben we deze dankbare taak over moeten dragen. Maar goed, we kregen hier iets heel moois voor terug! Onze gemeenschap naar een hoger economisch doel tillen om een voor hun lastige taak over te nemen.

Oppassen oftewel “Babysitten”het is ons achteraf gezien op het lijf geschreven. Zelf komen we uit een gezin van 9 gezinsleden. Met een aantal baby’s peuters en kleuters. Uiteraard het was ons al met de paplepel ingegoten! Zo nu en dan uit broeder en zusterliefde de dankbare taak over nemen van je al hardwerkende ouders is voor ons een automatisme!

Nu anno 2020 doen we het dus nog steeds met veel liefde en overtuiging. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan. Buiten dat het ons in de vingers zit hebben we er nu ook een dubbel dosis kennis bij. Van een flesje klaarmaken voor een baby tot het verschonen van een 3 jarige, het voorlezen van een “bedtime story” tot het leren fietsen van een 4 jarige! We did it all!!

our values

Total Peace of Mind

our great staff

Meet Your Babysitter

Charley Roelofs

Charley Roelofs

Eigenaar / babysitter
Cem Roelofs

Cem Roelofs

Eigenaar / babysitter
Chantal Brandon

Chantal Brandon

Office manager
fun, unique & spectacular

Happy Birthday Party

Our skills

Facts About Us

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Graphic Design 85%
HTML5 & CSS3 50%
Web Design 45%
book sitters easily

Wij bieden de beste Nanny Service

Over ons

Wijn zijn een jong, gezond en betrouwbaar team! Wij nemen het graag van u over.

Openingsuren

Maandag - Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00 zaterdag: 09:00 - 02:00 zondag: 09:00 - 20:00
Noodgevallen 24/7 bereikbaar!

Contact informatie

5361TH, Grave Noord-Brabant
Phone: +31(0)6 1886 9779
Email: info@babyquin.nl

Blijf op de hoogte van nieuws en leuke aanbiedingen
Nieuwsbrief

© Yo(U)360 | 2020  All rights reserved. Algemene voorwaarden & Privacy beleid